Craciun..Montreal..Skiat

 Gata si cu Craciunul, deja asteptam Anul Nou. Ce e de bine cind mereu astepti ceva si ai motive in plus sa te intilnesti cu oamenii dragi sa sarbatoresti. Dupa cum va ziceam de Craciun am fost prin ospetii prin Montreal. Am intilnit acolo o gasca buna de moldoveni, ce pot sa zic? se simt altfel sarbatorile cind le faci cu de-ai tai. Mincare traditionala, oameni buni, glume..a fost vesel. Mersi lui V &O pentru invitatie si posibilitatea de a cunoaste alti concetateni.

 

A doua zi de Craciun ne-am pornit cu niste prieteni la Mont -Tremblant. Ehh pentru a cita oara ma conving ca iernile in Canada sunt spectaculoase.
 
Cu regret ziua de ski n-a mers dupa planul nostru. Ne-am pornit cam tirizu, iar in drum spre Tremblant era un accident si am stat in ambuteiaj vreo ora, am ajuns pe la ora 2 iar pirtiile se inchideau la ora 3.30. Deci am decis ca nu merita sa platim pentru 4 ore si sa schiem doar 1. Putin dezamagiti, am facut vreo 2 poze
 
 
 
 
 si am facut cale intoarsa, insa ne-am oprit la Mont Saint -Sauveur. A fost o alegere tare bune pentru ca muntele desi nu se compara cu Tremblantul a fost destul de fain. O multime de piste care dintre care mai complicate. Off dar era asa de frig ca in citeva secunde iti inghetau miinile daca nu aveai manusi.

 

 
Cam as am serbat noi cele citeva zile libere, fara shopping de boxing day (atitea masini stateu in rind ca sa intre la malluri), insa cu mincare gustoasa, oamnei buni si desigur skiat. Voi cum ati sarbatorit Craciunul? Ati facut ceva deosebit?

Comments

  1. Foarte frumos .
    aici la noi zici ca esti la tara ,fata de ce poze pui tu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. skiorule mai facut sa zimbesc :) Sunt sigura ca si la voi sunt locuri frumoase, din pozele pa care tu le postezi nu pot sa zic de loc ca seamana a "tara".

      Delete
  2. Tare frumos! Te invidiez! La noi a nins putin de ne-a uns ochii si atat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. considerind faptul ca esti in Dallas ma gindesc ca putina zapada de care ai avut parte a fost un dar frumos de Craciun :)
      P.S. Dupa vreo 4 luni de iarna eu te invidiez pe tine ca traiesti la cald ;)

      Delete
  3. Frumos, frumos. Cica la Montreal o batut record de zapada.

    ReplyDelete
  4. poi, vino la poley mountain si vei vedea cu ochii tai.
    ma refer la imaginile pe care le-ai postat si in care se vede ca e un oras cu oameni care au ce face chiar daca nu schiaza. aici vii ,schiezi si pleci ,nu ai ce sa faci altceva si nici ce sa vezi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. pai unde noi am fost e la 2 ore de Ottawa. Aici in Ottawa situatia cred ca e similara cu Poley mountain.

      Delete

Post a Comment