8 Martie

Un an in urma scriam aici cit de mult imi lipsesc. Nici anul acesta nu voi fi fizic alaturi de ele si dorul a crescut mai mult. Astazi o sa le dau cite un sunet sa le aud vocile si sa le zic sa-mi fie sanatoase ca de restul o sa am eu grija.
Mamele sunt o categorie de oameni aparte, pe ele e greu sa le intelegi pina nu ajungi sa fii in locul lor. Ma intreb de multe ori de unde au atita putere? toata ziua la serviciu, seara vin acasa si mai au alte 4-5 ore de lucru prin casa sau ograda, nu mai vorbim de mincare si grija copiilor...si toate astea un singur om le poate face. Ele, mamele, au o putere dubla, sau tripla in a face anumite lucruri, ele au o vointa de fier si cind e vorba de copii...nimic nu are limite.
Inca nu sunt mama si nu pot sa stiu exact ce e in sufletul ei atunci cind copilul e atit de departe, insa imi dau seama ca nu e usor. Mamele traiesc pentru fericirea noastra si daca noi suntem impliniti si fericiti ele simt acelasi lucru.
Tare as vrea sa exista o masina a timpului si sa ma teleportez macar odata pe saptamina acasa, sa stau cu mama la sfat, sa dorm cu ea si sa ma cuprinda strins.
Aeroport Kiev,2008 - plecam in SUA, mama a venit sa ma petreaca
 Iubit-va mamele, apreciati-le si bucurati-va de orice moment alaturi de ele.

Comments

  1. da,iubiti-va mamele si aratati-le iubire atat timp cat le mai aveti .pretuiti fiecare clipa alaturi de ele ,merita si nu se mai intoarce inapoi(clipa).

    ReplyDelete
  2. Cel mai mare esec al unui parinte, este faptul ca copilul lui, isi ia lumea in cap pentru o viata mai buna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu gandesti deloc ca un parinte! Poate fiindca chiar nu esti? Hmmm...

      Delete
  3. frumos Anisoara, mama ta cred ca a scapat cateva lacrimi cand a citit articolul asta!

    ReplyDelete
  4. Eu chiar nu vad un esec in asta. Eu o vad ca pe o mandrie pentru ca si-a crescut copilul in asa masura incat sa fie suficient de independent sa poata sa isi aleaga singur drumul in viata fara sa fie genul de copil legat de fusta mamei. Mai sunt si copii care nu isi incalzesc nici macar mancarea din farfurie la 30 de ani(si crede-ma ca stiu un caz :o ).

    La multi ani mamicilor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Absolut de acord cu tine ... E mai trist cand nu numai ca nu stie sa-si poarte de grija dar nici nu stie sa fie om , cand ii lipseste educatia , bunul simt ,respectul ... Cand nu ai reusit sa-i dai masura valorilor in asa fel incat sa nu calce peste cei din jurul lui ...
      Ca e langa tine sau nu asta este absolut secundar .Te doare ca parinte dar este alegerea lui , viata lui .

      Delete

Post a Comment