Sandbanks

Vineri, dis de dimineata, impreuna cu nasii am mers la Sandbanks. Am planuit aceasta mica excapada inca de prin Aprilie cind am rezervat un cottage in zona (Picton). Nu stam noi bine cu campingul, sapoi cu un copil mic si o femeie insarcinata chiar nu era cazul de dormit in padure:). De sandbanks park am auzit de foarte multe ori dar nustiu de ce in tot acest rastimp nu am gasit timp sa mergem. Ma bucur ca in sfirsit am avut ocazia sa descoperim acest coltisor de rai, care se afla nu foarte departe de noi. E clar, nu se compara cu plajele din Cuba sau Dominicana, insa plajele de la Sandbanks si North Beach m-au impresionat mult. Cu regret apa a fost foarte rece si nu am putut sa ne scaldam asa ca poate prin August (daca asta din burta o sa ma lase) mai tragem o fuga acolo.
In mod special mai impresionat oraselul Picton. Atit de dragut si frumos amenajat totul, parca e din poveste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dupa cum va spuneam mai sus, plajele m-au impresionat. Curate, ingrijite si cu nisip alb
 
 
 
 
 
 
 
Pentru cei care inca nu au mers intr-acolo si se gindesc, eu va recomand din tot sufletul. Noi am stat doar 3 zile, insa a fost destul sa ne reincaracam bateriile si sa ne simtim ca la mare :)

Comments

  1. Salutare! Felicitari pentru bebe, va asteapta clipe minunate si speciale! La noi a venit anul trecut barza :) si ne bucuram in fiecare zi de minunea noastra. Si noi tot in Ottawa stam, iar acum suntem in cautare de idei de vacanta. Imi poti spune, te rog, cum se numeste cottage-ul unde ati stat? Multumesc!

    ReplyDelete
  2. Salut Iulia. Felicitari pentru bebe, abia asteptam si noi minunea in viata noastra. Referitor la vacanta noi de regula folosim saitul airbnb pentru a cauta unde sa stam. De data aceasta am folosit http://www.vrbo.com. Iar casa udne am stat e aceasta http://www.loyalistlofts.ca/

    ReplyDelete

Post a Comment