Activitati pentru familie in perioada de Craciun in Ottawa

 
De cind avem copil, weekendurile noastre s-au transformat. Mereu caut activitati care sa il entuziasmeze si totodata sa il oboseasca pe asta mic. Daca vara, toamna e mai usor, pentru ca poti sa iesi afara, uite ca iarna trebuie sa te gindesti mai mult si sa analizezi ce evenimente sunt in oras care ar fi family friendly. In fiecare joi, vineri ma uit online sa vad ce se intimpla interesant in Ottawa si unde am putea petrece ceva timp. Mai jos va las cu ceva idei pe care le-am gasit si pe care planuim sa le punem in aplicare in timpul apropiat.
1. Gift of lights - pentru ca am intrat in sezonul sarbatorilor de iarna, aceasta activitate la sigur o sa impresioneze pe cei mici cit si pe cei mari. Costa $20 pentru masina insa acum au o promotie, folosind cuvintul SENS aveti o reducere de $5. Gasiti un post de radio cu muzica de Craciun si bucurati-va de luminitile dimprejur. Noi asteptam sa vina parintii ca sa mergem impreuna.
2. Christmas lights across Canada- daca preferati o activitate gratuita, pe data de 7 Decembrie, oficial o sa fie aprinse toate luminitile de Craciun in centru Ottawei. O activitate frumoasa de weekend pentru intreaga familie.
3. Trees of Hope for CHEO - si daca tot sunteti in cetru, de ce sa nu profitati de o alta activitate gratuita si care pare sa fie destul de intersanta. Are loc la hotelul Fairmont Château Laurier in perioada Noiembrie 28 - Ianuarie 4. Mai multe orgnizatii non-profit, businessuri si familii participa intr-o competitie de decorat pomi de Craciun. Acesti pomi sunt dupa aceasta pusi in display pe holurile hotelului si oamneii pot sa vina sa ii vada si sa voteze pentru cel mai frumos brad si desigur sa ii liciteze. Banii adunati merg la spitalul pentru copii. 
4. Taffy Lane - pentru cei care traiesc in parte de Est a Ottawei, sau sunt OK sa conduca vreo 30 min, aceasta este o strada in care casele sunt iluminate si decorate foarte frumos de Craciun. Vecinii se intrec in a-si decora casele cit mai frumos pentru a atrage mai multa lume sa ii viziteze. 
Astea sunt doar citeva din activitatile care le planuim in urmatoarele weekenduri, daca aveti ceva idei, impartasitiva cu ideile mai jos in comentarii

Comments