Hit the road Jack...partea 1

Luni,18 Iulie 2011 ora 7 dimineaţa. Am papat micul dejun, ne-am luat rămas bun de la prietenii nostri care ne-au găzduit ultima noapte, cu maşina plină de cutii şi boarfe ne-am pornit la drum. Deoarce naşii noştri se aflau în Ottawa am decis să mergem acolo. E foarte bine cînd la început ai la cine sta, cine îti spune ce şi unde. Deci, google maps ne arăta 18 ore pînă la destinaţie, aşa că am decis să împarţim "turul" în 2 zile. Am preferat să conducem ziua ca să putem să mai admirăm ce mai este primprejur.  În poza de mai jos vede-ţi traseul parcurs.



Încă înainte de a ne porni am calculat cam pe unde o sa ajungem peste 9 ore şi trebuia să ajungem in Flint, un orăşel la o oră depărtare de graniţa Canadei. Din timp am făcut rezervare la un hotel ca să fim siguri că avem unde dormi. Cele 9 ore de condus au trecut destul de uşor (e bine cînd sunt 2 şoferi), drumul fără peripeţii, cu execepţia unei ploi torenţiale care nu ne permitea să vedem nici 10m înainte. La ora 4 după masa am ajuns în Flint. Ne-am cazat, am mîncat, am privit un film şi pe la orele 10 ni-am culcat ca să dormim destul să fim în formă a 2 zi.Ohh cît urăsc eu să mă trezesc dimineţele, însă dimineaţa ceea a fost altfel, poate că din cauza că eram doar o oră depărtare de ceva nou, de o nouă etapă în viaţa mea.
Despre peripeţiile cum am trecut"vama" şi cum ni-au primit in SUA fără viză vă povestesc mai spre seara, acum back to work :)

Comments

Post a Comment