Moldoveni din toate colturile Canadei unitiva!

Ce - Petrecere de inceput de vara. (Stiti voi ca noua moldovenilor ne place sa ne petrecem si din acesta cauza gasim motive diferite pentru a ne veseli :)
Cind - Pe data de 2 iunie, 2012
Unde - 45 Rue St. Jean-Bosco, Gatineau, QC J8Y 3E8
Intrarea - cit va lasa sufletul, dar ar fi bine sa fie minim $10 per cuplu(ca da ma rog trebuie de acoperit cheltuielile pentru local, permis de alcool (in Gatineau treb si de asta) si poate ajunge de cumparat si alcoolul)
Cum - dress code parca nu este, insa va sfatui sa va luati incaltamine comoda pentru ca planuim sa dansam pina nu ne mai tin picioarele. Deasemenea cum se mai zice in Canada BYOB(bring your own booze), adica daca aveti o bautura preferata nu va rusinati si aduceti-o cu voi. Nici de mincare sa nu uitati. Nu e neaparat sa faceti placinte (cu toate ca eu tare as minca vreo 2:), insa un snack, o salata sau ceva zacuska cum se mai zice  la noi va fi binevenita.
Asa ca dragi moldoveni din toate colturile Canadei, daca nu aveti planuri mari pe 2 iunie si vreti sa mai dati nasul cu concetateni de-ai vostri sunteti asteptati cu mic cu mare sa veniti si sa va veseliti si sa mai uitati de griji. O viata avem si ar fi pacat sa o traim doar muncind :)
Si pentru ca totul sa fie oficial, va rog sa mergeti pe acest site (la care mai treb de lucrat) sa va inregistrati (numele, prenumele si citi invitati o sa aveti) asta va ajuta organizatorii petrecerii sa fie la curent citi invitati vor fi, cita bautura de comandat etc. Va astept pe toti pe data de 2 iunie la mega petrecere a moldovenilor din Canada!

Comments