Oxtongue Lake

A trecut si acest weekend si iarasi sunt fericita sa fiu in pat cu laptopul in brate sa va inparasesc si voua ce interesant am facut. Dupa cum va ziceam am inchiriat o cabana pentru 2 nopti la Oxtongue Lake. E un loc care se afla la aproape 4 ore de Ottawa si la doar citiva km de Algonquin Park. Pentru ca ultimile iesiri au fost mai mult in orase pentru a vizita una sau alta, acum am decis ca vrem ceva sa ne relaxam, sa nu trebuiasca sa mergem mult pe jos. Stand pe marginea unui lac, cu o bere in miina si mancind frigarui a fost ideea acceptata de toti, asa ca vineri seara am ajuns la cabana.
casuta in care am stat


In acea seara baietii au mers la pescuit cu regret nu au prins nimic. Simbata dimineata au facut acelasi lucru dar fara succes, deci am avut un weekend fara peste cu toate ca faina pentru maliga o luasem cu noi. In schimb eu cu nasa ne-am bronzat/ars putin, ne-am relaxat asa cum scrie cartea. Of daca tintari nu avea sa fie, totul era perfect. Iata si citeva poze cu natura de pe-acolo. Daca aveti ocazia nu ezitati sa mergeti in Algonquin Park si prim imprejurimi pentru ca intr-adevar aveti ce vedea frumos.


 




Pentru ca locul era dotat cu toate cele necesare pentru ca sa-i tina pe copii ocupati, am profitat si noi putin sa dam in mintea copiilor.







  In Ontario ca sa poti sa conduci o barca cu motor mai mare de 5HP iti trebuie licenta si pentru ca nici unul din noi nu aveam asa ceva a trebuit sa platim la cel cu barca sa ne duca vreo 2 ore sa vedem tot lacul. Nu cred ca a fost cea mai buna investitie pentru ca am fi putut sa vedem lacul si singuri cu o barca simpla doar ca trebuia de vislit ceea ce noi nu vroiam. Deci pentru $50 am avut un tur de 2 ore pe lac.




Dupa tur am avut parte de ceva adrenalina, am decis sa facem tubbing. Demult vroiam sa o fac dar abia acum am avut ocazia.








 Iata asa s-a terminat aventura. Pe cit de mult l-am rugat pe d-ul cu barca sa nu ne rastoarne uite ca nu m-a ascultat. Eu tare ma tem de apa...am tras o sperietura buna, insa m-am urcat iarasi pe coloac si am continuat doar ca fara ochelari pe care i-am pierdut cind am cazut.




Dupa o zi plina de actiuni si adrenalina seara am papat bine si am dormit ca un bebelus.
 Duminica dimineata pe la 9 ne-am trezit. Ar fi trebuit sa ma simt odihnita insa ma simteam tare obosita, mai aveam nevoie de somn. Am decis sa mergem acasa ca sa avem timp sa ne mai relaxam si sa ne pragatim pentru o noua saptamina de munca. In drum spre casa am mai facut un popas la Smoke Lake. Ehh natura frumoasa mai are Canada!





Cam asa a decurs wekeendul meu in natura. Voi ce ati facut interesant?

Comments

  1. draga mea cine se mai porneste sa faca tubbing cu ochelasri, iaka tu 'prikalista' :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totul avea sa fie bine daca nu ne rasturna:) Sandu mai norocos si a ramas cu ochelarii!

      Delete
  2. Iti dai seama cate comori ale lacul? :) Ma bucur mult ca pot sa vad Canada prin ochii vostri.

    Flores

    ReplyDelete

Post a Comment