O saptamina

N-am scris nimic de exact o saptamina. Parca nu facem tare multe insa dupa 8 ore de "lucru" cu nasul in calculator, cind vii acasa parca nu ti-i a deschide iar laptopul. Cel putin eu, incerc sa stau cit mai departe de el si amu cit inca mai e cald si bine sa ma bucur de vara. Asa ca dupa serviciu incercam sa mergem la tenis, bazin, sau simplu la plimbare prin oras. Saptamina care a trecut parca nu prea am stat pe-acasa, incepind cu simbata cind a fost ziua nasei si finisind cu iesitul la bazin simbata.
Tare imi place aici in Canada sa sarbatoresc zile de nastere. Nu trebuie sa stai ca in MD ore intregi la bucatarie sa gatesti pentru o armata de oameni, aici simplu i-ai invitat pe toti la restaurant si fiecare isi achita ceea ce consuma. Asa am facut si noi de ziua nasei, am plecat cu totii la un restaurant unde ne-am relaxat, am mincat bine si am servit o bere foarte gustoasa.
 
 
 
Dupa restaurant am mers cu totii in Gatineau la Sound of Light. E o competitie de focuri de artificii intre diferite tari. Noi am mers la finala.
 
 
 
Duminica dis de dimineata am mers in parc unde nasii au avut o fotosesie. Eu am fost pe post de asistent fotograf :) iata si citeva poze cu rezultatul final. Fotograful a fost o colega de serviciu.
 
eu in actiune
 
Multa lume iese la bere la sfirsit de saptamina, noi am iesit joi. Un prieten ne-a invitat in oras la bere. Noi cum traim in partea de West a Ottawei cind mergem in downtown ne simtim de parca suntem oameni de la tara veniti la oras. Asa de multa lume, aglomeratie, barurile/restaurantele pline.
Tare mari mai sunt portiile in restaurante.
Aveau un poster tare interesant la intrarea in local :)
Dupa bere am intrat si intr-un magazin de dulciuri. Acolo gaseai bomboane/ciocolate cu scorpioni in ele. Eu n-am incercat asa ceva, sunt mai picky in ceea ce priveste mincarea :) Insa aveau un asortiment mare de bunatati.
 
 Pentru ca tot eram in centru am zis sa mergem si la Parlament. Acolo pina pe 2 septembrie are loc Mosaika.
In aceasta postare v-am aratat un video de anul trecut cu acest show. Credeam ca anul acesta va fi ceva diferit dar a fost la fel ca si anul trecut, asa ca pentru noi a fost putin plictisitor. Insa pentru cei care vin in Ottawa in perioada August-Septembrie e un must see. Pe net am gasit niste poze mai calitative cum arata parlamentul in timpul showului.
In Ottawa a venit iarasi vara, avem temperaturi de peste 30 grade asa ca am profitat azi de timpul frumos si am fost la bazin sa ma racoresc putin.
Voi ce ati facut interesant saptamina care a trecut?

Comments

  1. Pozele sunt foarte frumoase. E plăcut să vezi specificul altor țări.
    Și, ca să răspund la întrebare, jumătate de săptămână a petrecut-o la munte, iar cealaltă jumătate făcând curățenie prin apartament. De mâine, gata concediul, o luăm din nou de coadă.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete

Post a Comment