Sneaky Rogers

Va ziceam mai demult ca in Canada exista  3 mari companii care detin monopolul in ceea ce tine telefonie fixa/mobila, tv si internet. Pai iata sa va zic povestea care ni s-a intimplat cu Rogers. Sotul meu cind si-a gasit de lucru, compania ii oferea pachet de telefonie mobila la Rogers. El nu a vrut sa-si schimbe numarul care l-a avut si simplu a pastrat numarul si s-a transferat la Rogers.  Acum el si-a schimbat jobul si a vrut sa-si ia numarul inapoi pentru ca sa se mute la alta companie mai ieftina. Insa cei de la Rogers au zis ca trebuie sa plateasca $500 daca vrea numarul. Si uite asa acum v-a trebui sa-si ia alt numar ori sa plateasca $500 daca il vrea pe cel vechi :)

Comments

  1. Aiurea faza... eu zic sa nu plateasca ci sa intre putin in ei .Cred ca blufeaza ca sa-l pastreze client . BTW si la mine a venit Wind in zona si voi schimba rogersul ...
    Incearca aici sa citesti :
    http://www.sse.gov.on.ca/mcs/en/Pages/What_Are_My_Rights.aspx
    sau aici :
    http://www.bbb.org/canada/

    Vezi ca au telefoane la care poti suna , la care te poti informa si chiar care te pot ajuta sa lupti cu ei cand e cazul . Eu am apelat odata legat de un service auto si mi-au rezolvat-o incredibil de usor .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi de linkuri. Faza e ca compania lui semneaza un contract pe 3 ani atunci cind folosesc pachetul celor de la Rogers, el asta la inceput nu a stiut ca de altfel la sigur nu se schimba. Ei, in fine a platit numai $20 la Mobilicity si a luat un numar nou similar.

      Delete
  2. Da...sincer...cunosc povestile cu Rorgers si eram si eu satula de ei pana peste cap. Multa bafta in tot ceea ce faceti!

    ReplyDelete
  3. Mai esti in fight cu Rogers ? Eu tocmai am castigat un conflict cu ei si inca usor .
    Am postat aici povestea si solutia . :)
    http://universulmeumagic.blogspot.ca/2013/01/despre-nimicuri-si-despre-toate.html

    ReplyDelete

Post a Comment