Bulk Barn

Cei din Canada trebuie sa conoasca acest magazin. Nustiu cum voi insa eu prima data cind am intrat in el m-am simtit ca un copil mic scapat intr-un magazin plin de ducliuri si care le vrea pe toate. Cel mai mult ce-mi place la acest magazin e faptul ca gasesti si toaca din cer in el. Iti trebuie faina, gasesti faina, vrei hrisca -poftim hrisca; vrei fasolo-na fasole; vrei ciocolate sau mincare pentru animale-totul este. Weekendul trecut m-a apucat "gatitul" si am vrut sa fac ceva mai putin traditional asa ca am decis sa fac butter chicken, o reteta indiana. Si precum astia pun diferite nebunii in mincarea lor am fost nevoita sa merg la bulk barn sa gasesc toate ingredientele necesare. In final am cheltuit $1 pentru ingrediente si alti $15 pentru ciocolate. Au atit de multe varietati ca vrei sa incerci de toate macar cite una, iar farmecul anume e acela ca poti sa-ti iai chiar numai o ciocolata daca vrei. Am facut si niste poze pentru cei care n-au fost sau care vor avea ocazia sa mearga. Enjoy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments

  1. Draga mea ...asta e magazinul de suflet :) si mie imi place sa "rascolesc" prin el . La fel cum imi plac magazinele Pier 1 -http://www.pier1.ca/
    sau cele gen GreenEarth -https://www.greenearthstores.com
    Niciodata nu te plictisesti in ele :)

    ReplyDelete
  2. la asta trebuie sa ma duc singura ,copiii trag de mine sa le cumpar pe toate ,iar skioru' trage de mine sa plecaam mai repede pana nu iau eu totul .

    trebuie sa faci poze si la zaharul ala mov,galben,albastru .

    ReplyDelete
  3. Pe un alt blog ”filozof” deh, se arunca cu laturi in magazinul asta. Lasand la o parte deraierile nervoase ale celei cu blogul idiot, filozof, intradevar gasesti ce vrei si ce nu vrei in Bulk Barn.

    ReplyDelete

Post a Comment