Un an de blog

 100 de postari intr-un an, nustiu daca sunt multe sau nu, insa am scris numai atunci cind am vrut si am avut timp. Pentru mine blogul nu e business ci un mod de e "comunica" cu cei care sunt interesati de Canada, care au intrebari si la care eu incerc de fiecare data sa le raspund cu ce stiu eu. Nu le dau sfaturi, le zic doar sa asculte parerile la toti dar sa faca asa cum cred ei ca trebuie sa faca.
Cea mai mare satisfactie o am atunci cind ma gindesc ca prin ceea ce am scris am ajutat pe cineva. Si am avut deja si prima experienta sa ma intilnesc cu lumea care imi citeste blogul, pe unii sa ii ajut cu ceva sfaturi, pe altii cu ceva contacte etc. Pina la urma asta si a fost ideea de baza iar odata ce cineva deja a benificiat pe urma lui, eu consider misiune indeplinita.
Acum exista toata informatia pe net, trebuie doar sa ai rabadare sa o cauti si sa o citesti. Ceea ce scriu eu aici, nu sunt noutati, sunt lucruri stiute de multi si poate descoperite de unii care n-au avut timp sa citeasca in alta parte.
Anul acesta sper ca macar tot 100 de postari sa am, doar ca imi mai trebuie ceva ideei despre ce sa mai scriu ca mie nu prea imi place sa scriu asa sa bat apa-n piua.
Cred ca de frigul din ultimul timp din Canada ati auzit /citit. Ce pot sa zic?-demult n-am vazut temperaturi de -40 si peste citeva zile +9. Nu e de mirare ca drumurile se strica asa usor, la asa variatii de temperatura nici nu au cum sa reziste. In rest aici cam totul pe vechi,defapt mai nou, noul premier al Ontario e o femeie si nu una oricare ci una gay :) Noi aici sustinem diversitate asa ca asteptam sa vedem ce bun va face pentru aceasta provincie.
Miine merg la ambasada SUA sa ma "rog" sa-mi dea viza de turist. Nustiu cum dar dupa acus 2 ani de Canada mi s-a facut putin dor de SUA :)
Iar ultima noutate e ca ne-am inscris la Amazing Race Canada. Nustiu ce sanse avem, dar am zis ca sunt mai multe decit nu am participa de loc;)

Comments

  1. Bafta ! Si la Amazing Race si la Ambasada ! :)
    Da , alegere premierului a fost papitanta ... Eu tineam cu Sandra .
    Oricum se pare ca e primul premier femeie din provinciile canadiene am inteles ... O sa fie interesant de urmarit .

    ReplyDelete
  2. am fost in sua. tot normal acolo. "tat supt control" oleg

    ReplyDelete
  3. Am si eu o intrebare: ce este acest "Amazing Race Canada" ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iuliana este o competitie. Daca pui pe google Amazing Race o sa vezi despre ce e vorba :)

      Delete
  4. sincer, mi-am dat seama ca este o competitie! Am pus chiar si pe google, inainte sa te intreb... dar nu am avut rabdare sa citesc, de aceea te intrebasem!
    Mersi oricum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu e nici o problema. Deja asteptam rezultatele, speram sa fim selectati ;)

      Delete

Post a Comment