Nimic important

N-am mai scris de pe data de 15 februarie, defapt atunci numai scris nu se poate numit. Ziua parca tot 24 de ore are dar nustiu de ce acum nu prea imi ajung. Sau poate nu s-au intimplat evenimente majore care meritau "atentia" de a fi povestite aici. Incerc sa-mi aduc aminte ce interesant am mai facut de ar fi interesant si la altii? hmm la ski am fost cam in fiece weekend. Ieri am ajuns iar la Tremblant si va spun cinstit azi ma simt de parca am fost la prasit o zi intreaga. Pistele erau pline de ghiata si se cerea dublu efort ca sa te tii pe picioare, iar astazi eu abia imi simt miinile si picioarele. Nu pot sa zic ca am enjoyit prea tare acest "tur" la Tremblant, mai ales ca trebuie sa conduci vreo 2 ore intr-o directie, ei dar tot e mai bine decit sa stai acasa.
Nustiu cum altii insa eu sunt gata de primavara, asa vreau mai repede sa-mi scot bicicleta din storage room si sa o pun la "treaba". Imi place ca ziua se face mai mare si acum cind ajungi de la serviciu la 5 parca mai ai chef sa faci ceva.
Acum astept zilele sa treaca mai repede si sa plecam pe 26 in Cayo Coco pe o saptamina. Cel mai tare ce o sa-mi placa din vacanta aceasta va fi faptul ca nu o sa trebuiasca sa gatesc sau sa ma gindesc...ce mincare sa fac :)
Astept si vara sa vina pentru ca o sa avem oaspeti. Ne vin parintii (socrii mei) pe o luna in vizita. Trebuie din timp sa-mi fac un "vacation plan" pentru unde o sa-i ducem si cum sa umplem cele 4 saptamini cu activitati frumoase.
In rest nimic nou sub soare aici in Ottawa (meteoriti n-au cazut peste noi). Timpul s-a mai regulat si sper sa fie pe termen lung si sa inceapa sa se incalzeasca caci eu m-am saturat de haine groase.
O saptamina plina si frumoasa tuturor. Pina data viitoare.

Comments

  1. Hai ca si ai mei vin, da se pare ca la iarna!

    ReplyDelete
  2. In Dallas iarna e ca primavara asa ca la sigur e mai bine decit vara:)

    ReplyDelete

Post a Comment