Frumusetea e in mici detalii

Noi, oamenii suntem singuri responsabili sa ne creem frumosul.Nord americanii stiu foarte bine sa faca asta. Ei nu asteapta sa le faca cineva curat in curte sau pe strada, ei au grija ca totul sa arate frumos pentru ca asa le place. Ieri am iesit la plimare pe strada si am decis sa iau si aparatul de fotografiat pentru a va arata cum vecinii mei au grija ca strada noastra sa arate altfel. Micile detalii conteaza.
 Cind eram in Moldova mereu ma intrebam de ce oamenii care isi construiesc niste case frumoase le ascund dupa garduri si porti de 3 metri. Frumusetea trebuie impartita cu altii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments

  1. Ti-asi da o mie de like-uri:))

    ReplyDelete
  2. La voi a venit toamna mai repede. Deja aveți copaci cu frunze roșii, aici încă se mai chinuie sa fie verzi.
    Cred ca o sa vina iarna mai repede decât ne așteptăm noi.

    ReplyDelete
  3. De multe ori ajung sa zambesc de nebuna pe strada cand vad cate ceva haios , sau cate un zambet de copil . Asta intr-o Romanie trista si abatuta .
    Cu respect ,
    Sonia B-Galati,Ro

    ReplyDelete
  4. In Romania sunt garduri pentru ca fara ele unele din acele frumoase ornamente s-ar putea sa dispara in fiecare noapte si sa reapara la vecinu care are garduri. Canadieni muncesc din greu sa si tina casele ingrijite si frumoase, singurul lucru care nu mi place este prezenta acelor lei de piatra ce par mereu constipati in fata unor case. Dar presupun ca tine de gusturi.

    ReplyDelete

Post a Comment