Key West, Florida

Nu m-am gindit vreodata ca o sa ajung in cel mai de sud punct al Statelor Unite. Pentru ca tot eram in Florida, am decis intr-un weeked sa luam o masina in rent si sa mergem sa vedem Key West. Se afla la 4 ore de unde stateam noi. Nu am vrut sa raminem peste noapte (nici nu gaseai nimic liber) asa ca stiam ca ne asteapta 8 ore de condus( tur retur.) Ne-am inarmat cu rabdare si am pornit la drum dis de dimineata.

Gazda la care am stat in Florida ne-a sugerat sa megem in Key West pentru ca e foarte frumos si e un orasel ce merita vizitat, in plus drumul pina acolo e atit de pitoresc, si a avut dreptate. Am trecut prin multe insulite, peste foarte multe poduri dar si cel mai lung pod a lor de peste vreo 13km care e contruit pe apa, ocean pe ambele parti..7 Mile bridge
 
 
 
Odata ajunsi la destinatie, am parcat si am mers sa mincam la un restaurant Cubanez despre care citisem din timp ca au mincare gustoasa, asa a si fost. Dupa ce am mincat ne-am plimbat putin pe strada principala unde se afla si casa lui Hemingway. Foarte multi turisti iar majoritate oameni de virsta a 3.
Am trecut si pe la semnul care indica punctul cel mai de sud, de acolo pina in Cuba erau doar 90mile.
 In drum spre casa ne-am oprit pe 7 mile Bridge. Ce mi-a placut cel mai mult era zona pentru pietoni unde puteai sa te plimbi pe pod, in mijlocul oceanului kilometri in sir. Ne-am oprit la un restaurant acolo in zona, am gustat o bere rece si am continuat drumul inapoi.
 Obositi, am ajuns seara pe la 7 acasa, insa fericiti ca am ajuns sa mai marcam inca un orasel vazut pe harta Americii.

Comments

  1. I have never been to Key West, but it looks relaxing :)

    ReplyDelete

Post a Comment