Vacanta in Maritime - Halifax

 Ca tot am luat cetatenia Canadiana recent, am decis ca e timpul sa incepem sa descoperim acesta tara care ne este casa de 4 ani. Noi, suntem un cuplu care iubeste sa calatoreasca. Timp de 3 ani cit am stat in SUA, am reusit sa vizitam peste 25 de state. Odata cu venirea pe lume a piciului mi-am promis ca nu vom schimba mult felul nostru de a fi, si vom incerca sa il incadram pe el in stilul nostru de viata, asa ca prima vacanta impreuna am inceput-o inca de la 4 luni.
E drept, e un pic mai complicat cind te pornesti la drum cu bebei mici, mai mult de jumatate din bagaje sunt pentru ei si trebuie sa iai jumatate de casa cu tine ca sa te asiguri ca ai tot ce poate o sa ai nevoie.
Vacanta in maritime am planuit-o de vreo 2 luni in urma. Mi-am facut temele pe-acasa, pregatit lista cu ce trebuie de vazut, unde de mincat, dormit, cumparat bilete si am asteptat sa vina data plecarii.
Halifax a fost primul oras pe care l-am vizitat. Un oras frumos plin de istorie. Halifax Harbor este un loc superb sa te plimbi. Insa cel mai mult ne-a placut Peggy's Cove. Este un orasel mic pescaresc la 40 km de Halifax. Acolo se afla cea mai fotografiata lighthouse. 
A doua zi am mers si am vizitat si gradina lor publica. Atit de frumos si cu bun gust aranjat totul, de o placere sa stai sa te plimbi sau simplu sa stai sa te odihnesti. Pozele vor vorbi de la sine

Comments

  1. Bai plimbaretilor, de ce n-ai dat și pe la noi?
    Mai sunteți prin zona?
    Hadeti și pe la Moncton!

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he ma gindeam sa te sun, dar era in timpul saptaminii si ne gindeam ca sunteti la servici, am trecut prin Moncton in drum spre Hopwell Rocks. Am stat doar o zi acolo, deja suntem acasa. Ne-a placut partea cea de tara asa ca o sa revenim neaparat.

      Delete
  2. Pfui, era simplu , doar un e mail sa fi dat. Sa mai veniți și sa nu cumva sa ne ocoliți.
    Mai aveți de văzut multe pe aici așa ca va asteptam.

    ReplyDelete
  3. Data viitoare o sa planificam mai mult timp si neaparat va vizitam

    ReplyDelete

Post a Comment