Cabot Trail

Ultima destinatie a vacantei noastre a fost Cabot Trail, un drum serpuitor pe malul oceanului, prin munti, o priveliste ce iti taie respiratia. Dupa PEI, in drum spre Cabot Trail am decis sa stam o noapte in Baddeck, un orasel de unde se incepe Cabot Trail-u. Am inchiritat o cabana cu view spre lac la Broadwater Inn. Dimineata am pornit spre Pleasant Bay, oraselul in care trebuia sa stam ultima noapte. Acolo am inchiriat o camera intr-o casa cu vedere la ocean.
Cabot Trail-ul a fost superb, ne tot opream in zone speciale pentru a face poze si  ne bucura de frumusetea dimprejur. Multa lume prefera sa faca hiking sau canoeing, noi fiind cu bebe mic, ne-am limitat doar la a privi din masina sau pe loc :) 
Odata ajunsi la destintie, am decis sa mergem sa vedem balenele. Nu prea am avut noroc sa vedem multe, doar una care ne tot amagea cu prezenta pe citeva secunde, in schimb Nicu, s-a bucurat de un somn bun in carucior pe barca :)
Pentru ca tot eram intr-un orasel pe malul oceanului n-am putut sa nu mancam niste lobsteri. Toti ne dadeau vouchere cu reduceri ca sa ne trimita la un restaurant sau altu, se vede ca oamenii de acolo traiesc doar din turism.
A doua zi, am avut parte de ploaie si drumul inapoi spre Halifax a fost mai posomorit, insa privelistile frumoase au ramas intiparite in minte dar si in aparatul de fotografiat.
Cam astea au fost locurile vazute de noi timp de 6 zile cit am stat in partea de Est a Canadei. Am promis ca o sa revenim, cel putin in PEI pentru ca mai sunt multe de vazut, insa urmatoarea destinatie e Banff, inca nustiu exact cind o sa fie dar sper cit de curind.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
casa unde am stat


unica balena vazuta :)







Comments

  1. Va asteptam la Banff, dati de veste cand veniti!
    N-am mai scris de mult, dar te-am citit :)
    By the way, pe al nostru cel mare tot Nicolas il cheama (dar fara h).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi Sorina, anul acesta cred ca nu ajungem caci acus revin la serviciu si vacanta deja la anu :) Sa va fie sanatos si al vostru Nicolai, cu sau fara H ;)

      Delete

Post a Comment