Stanley's Olde Maple Lane Farm

Iarna in Canada sunt multe activitati care te scot din casa. Pentru ca tot se incepe sezonul siropului de artar, duminica trecuta am mers la Stanley's Olde Maple Farm. Un loc foarte frumos si interesant, mai ales pentru cei mici. Au un grajd, in care sunt citiva cai, caprite, gaini, rate, purcei. Poti sa mergi sa pui miina pe animale si sa le arati copiilor un altfel de zoo.
Au ei acolo si un restaurant mare care serveste pancakes si waffles cit iti pofteste inima ($17). Doua sanii mari trase de cai frumosi, deasemenea gasiti in meniu. E vreo $5 de persoana, insa noi cind am fost era gratuit fiind sponsorizat de o banca ceva. A fost o experienta frumoasa, iar Nicu s-a bucurat din plin. La aceasta ferma nu am gasit copaci de unde se extrage direct sucul de artar, insa avea un loc special unde se demonstra cum se proceseaza sucul odata extras. Doi ani in urma am mers la Fulton si acolo puteam sa vedem direct cum se scurge sucul din copaci.
Stanley's Farm a fost o experienta placuta si o sa mai mergem acolo neaparat toamna, cind peisajele sunt de poveste in milocul naturii.
 
 
poza de la ei de pe sait
poza de la ei de pe sait

Comments